"iPad / iPhone podpora: Zefektívniť príjem pracovať s super lacné rezervácia hotela app"

Hotel priemyslu sa neustále mení, a spĺňajú očakávania zákazníka vyžaduje zvýšenú efektivitu a spokojnosť zákazníka.V tomto blogu, ukážeme vám, ako na zlepšenie kvality služieb v hotelierstve prostredníctvom zavedenia aplikáciu, ktorá inovuje recepcii hotela operácie.Preskúmať.

Funkcia 1: Okamžité potvrdenie k dispozícii informácie o izbe

V tradičným spôsobom, kontrola izieb, vzal čas, čo viedlo k zvýšeniu zákazník čakania.Avšak s tejto novej žiadosti, recepcia personál bude schopný okamžite vidieť, k dispozícii izba informácie v reálnom čase.To bude.Toto zlepšenie umožňuje rýchlejšie reakcie na zákazníkov a zvyšuje spokojnosť zákazníkov.

Funkcia 2: Elektronické spracovanie rezervácie

Elektronické rezervácie, s aplikáciou eliminuje papierových nahrávanie a manuálny vstup.Tento proces digitalizácie robí booking procesu hladké od príjem riadenia, znižovanie ľudskej chyby a umožňuje efektívne izba riadenia.Je to dobrý nápad.To v konečnom dôsledku vedie k zvýšenej spokojnosti zákazníka.

Funkcia 3: Funguje na iPhone a iPad

Aplikácia je kompatibilný s iphone a ipady, tak hotelový personál môžete skontrolovať rezervácie stav a prijať nové rezervácie, nech sú kdekoľvek.Je možné tak urobiť.Táto flexibilita výrazne zvyšuje efektívnosť príjem operácie a umožňuje rýchlu reakciu na zákazníkov.

Cena a jednoduchosť nasadenia

Inštalácia cena je USー30, ktoré sú veľmi výhodné a ľahko ovládateľný.Žiadne IT zručnosti sú potrebné, a to môže byť vykonané hladko od nasadenia do prevádzky spustenie.Je to jednoduché implementovať inovácie aj v malých hoteloch.

Zavedenie tejto aplikácie bude výrazne zlepšiť kvalitu zákazníckych služieb v hotelovom priemysle.Real-time dostupnosť, efektívne spracovanie rezervácie a flexibilitu na prevádzku na cestách sú priamo prepojené na zvýšenie spokojnosti zákazníka.V hotelovom priemysle, čo je viac ako inokedy dôležité, aby reagovať rýchlo a účinne, aby zákazník žiadostí o ubytovanie.Táto aplikácia je ideálny nástroj na dosiahnutie jej účelu.